Hästträning

“Att tro att man är fullärd är som att ro utan åror” /Emmeli Selander

Unghäst. Emmeli Selander tränar din unghäst från grunden och skräddarsyr träningspaket där din häst får en kommunikationsgrund och inridning som passar just din disciplin. Hon har möjlighet att ta in din häst om du bokar i god tid. Hon är en av Sveriges absolut främsta när det gäller att träna unghästar från grunden, på hennes träningscenter i Lysekil finns allt som möjligen kan behövas, en fin metod som hon gärna och ofta använder är att ta den unga hästen som handhäst vid uteritter, detta skapar en god grund oavsett mål med just den individen, tveka inte, gör din bästa investering -boka träning av din unghäst.

 

Omskola travhäst. Du kan lämna din fd travhäst för in och tillridning. Emmeli omskolar travhästar till alla discipliner med god framgång, flertalet meriter inom bland annat western, distans, hoppning och frihetsdressyr.

 

Problemhästlösningar. Har du svårlösta problem med din häst så är Emmeli den rätta att lämna den till. Hon ser till varje individ och hittar lösningar som leder till samma mål -en fullt korrekt ridhäst som är lätt att hantera. Hon kommer till ditt stall om så krävs och du kan räkna med att somna gott på kvällarna. Du kan även boka konsultation via nätet. Emmeli utgår ifrån en god kommunikation där hon sedan många år är fördjupad inom hästpsykologi, samt det vi i vardagsmun kallar “NH”.

 

Lastträning. För att göra detta på bästa sätt så reser Emmeli ut till dig. Du kan välja att hon helt och hållet lasttränar din häst eller ta det som en lektion. Boka i god tid.

Många områden så som Vänersborg, Uddevalla, Tanum, Strömstad mm har låg fast reseavgift.

Detta finns även för Tjörn, Orust och Göteborg, södra Värmland och Borås, Vara, Skara, Skånes län.

 

Tillridningar av hästar inom alla discipliner. Vilket mål du än har med din häst så har du här en resurs som både instruerar dig samt tränar din häst. Du skall alltid förvänta dig det bästa, det får du här. Emmelis uppdrag ökar med hissnande fart, passa på att låta henne skola din häst medan du har chansen.

 

Reser runt i hela landet. Oavsett vart du bor så finns det goda möjligheter att få träna för Emmeli. Hon finns regelbundet i hela Västra Götaland. Regelbundet reser hon över hela landet.

Emmeli jobbar även konsulterande över nätet.

För frågor eller funderingar kontakta Emmeli via mejl: emmeli@klockaregardenlysekil.se